Tolkieng Shirts Internotional

A fazon

Az ötlet

2016-ban 50 éves lettem, és mivel igazi ringer – értsd: A gyűrűk ura rajongó – vagyok, eszembe jutott, hogy Frodo és Bilbo is kerek 50 éves volt, amikor a nagy kaland elkezdődött az életükben. Elijah Wood A gyűrűk urá-ban naggyon fiatalos ötvenest alakított, Martin Freeman A hobbit-ban már hitelesebb volt (köszönjük, PJ).

Én is kreatív rohamot kaptam, és elkezdtem poló feliratokat gyártani. Magamnak és a nejemnek kinyomtattam őket (ld. Jelige magazin 2016. dec.), és akik látták a polókat, rávettek, hogy osszam meg másokkal is.

A képfájlok formátuma JPG, fehér alapon fekete betűkkel. A polót kinyomtató cégek azonban kívánság szerint színezik át a betűket és méretezik át a nyomtatandó felületet.

A LINK A LETÖLTHETŐ FÁJLOKHOZ 

A feliratok

Az angol T-Shirt szóban a T betű természetesen Tolkien-ra utal, de én „beszédes” (talking)  és „eszmeközi” (internotional) polókat akartam, innen a márkanév. Ugye átment...?

A feliratok többsége Tolkien-idézet, de többet saját – viccesnek szánt – kiegészítéssel illettem, ezeken van TSI jelzés. 

A többi poló Harry Potter, Star Wars vagy Percy Jackson rajongóknak, illetve teológusoknak ajánlható – a nerd szubkultúra bennszülöttjeinek és kóstolgatóinak.

Köszönöm a pozitív visszajelzéseket! Időnként jön ihlet, úgyhogy lesz folytatás. 

Áldott ajándékozást és viccelődést! 

András :o) 

Az oldal a világ legkönnyebben használható weboldalkészítőjével, a Mozellóval készült.

 .